Welkom op de website van Kokke Bedrijfskleding
 

Klantenservice

Heeft u een vraag over een artikel, bestelling of voor borduren of bedrukken, dan kunt u mailen of bellen met onze klantenservice: 

Telefoon: 076-5419819
Mail: claudia@kokkebedrijfskleding.nl

Hieronder vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij dan kunt u mij bellen op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur.

claudia foto

Leveringen en verzendkosten:

De verzendkosten voor afleveradressen in Nederland bedragen € 10,00 per bestelling.

Minimale afname

Er gelden geen minimale afnames. U kunt 1 sample bestellen of een pas-serie. Wanneer het sample of de pasmaten niet bevallen kunt u ze terugsturen. U ontvangt dan het bedrag van de kleding en van de verzendkosten retour. Zie voorwaarde over de retourzending.

Levertijden:

Wij leveren alle artikelen van uw bestelling in principe in één complete zending. De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het artikel met de langste levertijd. Het kan voorkomen dat enkele artikelen uit uw bestelling een langere levertijd hebben omdat deze niet op voorraad zijn. In overleg met u kan er besloten worden om de beschikbare goederen eerder uit te leveren. Naleveringen geschieden op onze kosten.

Voor leveringen naar het buitenland moet u tevens rekenen op een langere levertijd dan voor een bestelling binnen Nederland. Deze levertijd is afhankelijk van het land waar de bestelling naar verzonden wordt.

Kokke Bedrijfskleding hanteert verschillende levertijden. De levertijd kan per artikel verschillend zijn. Onderstaande levertijden gelden mits de artikelen voorradig zijn. Bij een

eventuele langere levertijd zullen wij hierover altijd contact met u opnemen.

  • sample/maatserie: binnen een week, mits voorradig.
  • Kleding zonder borduring/bedrukking: ± 1 week
  • Kleding voorzien van een borduring/bedrukking: 2 – 4 weken ( We houden u op de hoogte van de levering)

Aan indicatieve levertijden kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij anders met ons overeengekomen. Wij zijn afhankelijk van onze voorraadpositie op enig moment.

Spoed orders:

Mocht u de kleding sneller nodig hebben dan bovenstaande levertijden? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn flexibel en zullen dan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen kunnen we u helpen of meedenken naar een goede oplossing.

Retour zenden:

Wij nemen geen artikelen retour in ontvangst, mits de levering niet juist is. Wel bieden wij de service sample aanvragen. Hier kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat u deze vóór dat u besteld kunt bekijken, beoordelen en passen. Mocht u hier geen gebruik van gemaakt hebben, dan kunnen wij helaas uw retour zending niet aannemen. De monsters/ samples kunnen uiteraard wel retour gestuurd worden. U krijgt uw geld terug.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

1) U heeft een klacht.

2) U heeft een verkeerd artikel of verkeerde maat ontvangen.

1) Heeft u een klacht over een artikel, borduring of bedrukking? Dan verzoeken wij u hierover contact met ons op te nemen via 076-5419819 of via de e-mail: info@kokkebedrijfskleding.nl Wij zullen de klacht met de grootst mogelijke zorg afhandelen. Er bestaat dan een grote kans dat u de goederen aan ons moet retourneren zodat wij de klacht kunnen bekijken en beoordelen. Aan de hand hiervan wordt er bepaald of dat er iets hersteld wordt of dat er een omruiling zal plaatsvinden.

2) U heeft een verkeerd artikel of een verkeerde maat ontvangen dan dat u besteld heeft? Dan verzoeken wij u hierover contact met ons op te nemen via 076-5419819 of info@kokkebedrijfskleding.nl Als blijkt dat er een artikel of maat verkeerd geleverd is dan er vermeld staat op de orderbevestiging die door u akkoord bevonden is, ruilen wij deze z.s.m. om voor het juiste artikel/maat. Kokke Bedrijfskleding biedt de mogelijkheid om een 1 model  en/of een maatserie te ontvangen. Zo kunt u de artikelen bekijken, beoordelen en kan ieder personeelslid de kleding passen en de juiste maat vast te stellen. U heeft 14 dagen de tijd de samples/maatserie te retourneren. Na deze periode kunnen wij de pasmaten helaas niet meer retour in ontvangst nemen. Aangezien we deze service bieden accepteren wij dan ook geen klachten over bestelde artikelen waarvan de maat onjuist blijkt te zijn. U heeft immers de pasmaten gehad om uw personeel te laten passen.

Mits uw retourzending aan één van bovengenoemde voorwaarde voldoet, kunt u het pakket retour sturen naar het volgende adres: Kokke Bedrijfskleding, Logtenburg 2, 4841 PA Prinsenbeek. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terug stuurt komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze klantenservice. Wij accepteren alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de originele verpakking zitten. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 7 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking.

Sample aanvragen:

Kokke Bedrijfskleding biedt de mogelijkheid om een monsterzending en/of een maatserie te ontvangen. Zo kunt u de artikelen bekijken, beoordelen en kan ieder personeelslid de kleding passen en de juiste maat bestellen. N.a.v. het aanvragen van een monsteraanvraag ontvangt u per e-mail een bevestiging zodat u de tijdelijke betaling/borgstelling kunt verzorgen. Zodra wij de betaling onder vermelding van het orderbevestigingsnummer hebben ontvangen kunnen we de artikelen in de gewenste maten en kleuren voor u bestellen. Als we de aangevraagde monsters of maatserie compleet binnen hebben sturen we deze op.

Zodra wij de maatserie retour ontvangen ( hiervoor heeft u 14 dagen de tijd) wordt het bedrag terug gestort op uw rekening. Na deze periode kunnen wij de monsters helaas niet meer retour in ontvangst nemen. Aangezien we deze service bieden accepteren wij dan ook geen klachten over bestelde artikelen waarvan de maat onjuist is. Deze retourzendingen worden geweigerd.

Minimale afname:

Wij hanteren geen minimale afnames. De verzendkosten tot 4 stuks zijn € 15,00.

Betaalmogelijkheden:

Wilt u een bestelling via onze webshop plaatsen? Dan kunt u betalen via Ideal. Wij zetten geen bestellingen in gang tot dat wij de betaling ontvangen hebben.

Wanneer u een artikel koopt in de webshop en u wilt daar nog een logo op, dan kunt u een offerte aanvraag doen. U hoeft dan niet via Ideal te betalen, maar u krijgt een factuur.

Garantie:

Garanties gelden alleen voor defecten die niet veroorzaakt zijn door ondeugdelijk gebruik of opzettelijk gedrag van de drager. Zo vallen haken in kleding niet onder de garantiebepalingen aangezien dit slechts kan voor komen indien de drager ergens achter is blijven haken.

Voor kleding geldt dat de scheidingslijn tussen een zwak artikel en zwaar of ondeugdelijk gebruik moeilijk te trekken is. Alle defecte kleding zal daarom eerst beoordeeld worden door Kokke Bedrijfskleding. Er bestaat een grote kans dat u de goederen aan ons moet retourneren zodat wij deze kunnen bekijken en beoordelen. Aan de hand hiervan wordt er bepaald of dat er iets hersteld wordt of dat er een omruiling zal plaatsvinden. Wij zullen in eerste instantie altijd eerst trachten de kleding te herstellen. Pas wanneer dit niet mogelijk is komt vervanging in aanmerking.

Heeft u een defect of een klacht? Neem hiervoor contact met ons op via tel: 076-5419819 of via mail: claudia@kokkebedrijfskleding.nl